Απομακρυσμένες Εστιατόριο Mendocino αξιοποιηθεί στην πρώτη Καλιφόρνια Michelin Οδηγός

Ένα απομακρυσμένο εστιατόριο Mendocino County, το Harbor House Inn (Elk), έχει λάβει το πρώτο αστέρι Michelin της κομητείας μετά την πρώτη statewide βραβεία εστιατόριο ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα.

Συνολικά 90 εστιατόρια από την περιοχή κόλπων, το Λος Άντζελες, το Σαν Ντιέγκο, το πορτοκαλί νομό και τις απομακρυσμένες περιοχές όπως elk και το Σακραμέντο, τρυπήθηκαν από τον αιώνας-παλαιό οδηγό εστιατορίων. Τα αστέρια Michelin θεωρούνται ένα από τα υψηλότερα επιτεύγματα στον κόσμο της μαγειρικής. Το 2019 Michelin Guide California, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα, είναι αξιοσημείωτο λόγω της πρώτης συμπερίληψης εστιατορίων έξω από την περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας απονεμήθηκε ένα αστέρι από τον οδηγό Michelin”, δήλωσε ο σεφ του Harbor House Inn Matt Kammerer, πρώην του saison με δύο αστέρια στο Σαν Φρανσίσκο. “Έχουμε πάντα γνωστό Mendocino να είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, και αισθανόμαστε την τιμή να είναι σε θέση να εμφανίσετε το πάθος και τα ταλέντα μας σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον.”

Το εστιατόριο 25 θέσεων έχει λάβει κριτική αναγνώριση σε τοπικό επίπεδο από το άνοιγμα τον Μάιο του 2018, αφού ανακαινίστηκε προσεκτικά από τον ιδιοκτήτη Edmund Jin.

Εστιατόρια σε Sonoma και Napa, τα οποία έχουν λάβει προηγούμενα αστέρια στον οδηγό 2019 Bay Area το περασμένο φθινόπωρο, παρέμειναν στον κατάλογο. Περιλαμβάνουν το γαλλικό πλυντήριο (Yountville), το εστιατόριο σε Meadowood (Αγία Ελένη), και ενιαίο νήμα (Healdsburg), με την κορυφαία τιμολόγηση τριών αστεριών και Auberge du Soleil (Ράδερφορντ), Μπουσόν (Γιούντβιλ), Αγροικία Inn (Φόρεστβιλ), Κένζο (Νάπα), Λα Τόκε (Νάπα) και Μαντρόνα Μάνορ (Healdsburg) με ένα αστέρι. Δεν υπάρχουν εστιατόρια δύο αστέρων στο Wine Country.

Άλλοι οίπτης ενός αστεριού περιλαμβάνουν το πρώτο εστιατόριο του Σακραμέντο με αστέρι Michelin, το The Kitchen. Maum στο Πάλο Άλτο? και 25 εστιατόρια στην περιοχή του Λος Άντζελες να πάρει την πρώτη τους Michelin γνέφθεια.

Συνολικά 657 εστιατόρια στην Καλιφόρνια θα παρουσιαστούν στον οδηγό του 2019, συμπεριλαμβανομένων 151 “Bib Gourmands”, τα οποία περιγράφονται ως αξιοσημείωτα εστιατόρια που τιμολογούνται κάτω από $ 40 ανά άτομο.

“Η Michelin είναι τιμή της να αποκαλύψει την επιλογή αστεριών του 2019 και να γιορτάσει τους ταλαντούχους σεφ της Καλιφόρνια ς και τις ομάδες τους που περιλαμβάνονται στον πρώτο οδηγό σε όλη την πολιτεία στις ΗΠΑ”, δήλωσε ο Gwendal Poullennec, διεθνής διευθυντής των Οδηγών Michelin. “Trendsetting Καλιφόρνιας, που-πίσω και την υγεία-συνειδητή γαστρονομική σκηνή συνεχίζει να ανθεί, και ως εκ τούτου είναι μια καταπληκτική βιτρίνα για τα μεγάλα τοπικά προϊόντα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.