Για όλες τις Τίγρεις παμπ: αναγνωρίζετε αυτά τα πράγματα όταν βγαίνετε ούτως ή άλλως

Κάθε Σαββατοκύριακο χτυπά και πάλι: η τίγρη παμπ επιτρέπεται να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον. Πηγαίνετε άγρια στα αγαπημένα σας τραγούδια του Lil ‘ Kleine, του Ronnie Flex και των Spicegirls να μην ξεχνάμε. Ενώ απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί, δείχνετε τις καλύτερες χορευτικές σας κινήσεις. Μέχρι τις πέντε το πρωί πηγαίνετε στο σπίτι σέρνεται και μόνο ένα πράγμα στοιχειώνει το μυαλό σας: αξίζει τον κόπο. Ως κομματικό ζώο στην καρδιά, αυτές οι καταστάσεις σίγουρα σας φαίνονται γνωστές.

1. Το ποτό είναι πιο διασκεδαστικό από το να βγαίνεις έξω
Το ξέρουμε: μια μικρή συνομιλία, λεωφορεία και πλάνα, πριν πάτε στο hort. Είναι πάντα διασκεδαστικό και κρυφά μας αρέσει περισσότερο από το να βγαίνουμε έξω. Δεν το λέμε αυτό δυνατά, φυσικά.

2. Αυτή η κοπέλα που δεν είναι ακόμη δεκαοκτώ
Ένα άτομο δεν είναι ακόμη δεκαοκτώ και αυτό είναι ένα πράγμα. Ξανά και ξανά περπατάτε με τρεμάμενα χέρια στην παμπ με την ελπίδα ότι όλοι μπορούν να εισέλθουν. Ευτυχώς, εννέα στις δέκα φορές πηγαίνει καλά και έχετε τη νύχτα της ζωής σας.

3. Μπουφάν ή όχι
Ο μεγαλύτερος αγώνας της βραδιάς ξεκινά από το σπίτι. Παίρνετε ένα παλτό στην παμπ ή όχι; Χμμ… Από τη μία πλευρά, εξοικονομεί χρήματα και μια υπερβολικά μεγάλη γραμμή που δεν χρειάζεται να σταθείτε. Αφ ” ετέρου, κρυώνεις απλά το σκέφτομαι.

4. Εκείνη τη στιγμή που τους έχασες όλους
Απλά ξέρετε ότι θα έρθει μια στιγμή το βράδυ όταν έχετε χάσει τις φίλες σας. Επειδή είστε τόσο ψηλά στο uppie σας, υπάρχει πάντα ένας καλός τύπος που σας κρατά συντροφιά. Πουχ, πόσο ενοχλητικό. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δείτε πού είναι οι φίλες σας όταν βγαίνετε μέσω του WhatsApp; Διαβάστε το εδώ.

5. Πιείτε παντού
Ντους μπύρας! Οπουδήποτε. Είναι. Ποτό. Κολλάει σε όλες τις πλευρές και αυτό το χτένισμα που είχατε κάνει τόσο σκληρά είναι εντελώς κατεστραμμένο. Μπορείς να κλάψεις. Αλλά hey, αυτό είναι μέρος του.

6. Τραγουδώντας χωρίς να γνωρίζουν τους στίχους
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το χτύπημα της μουσικής. Ότι δεν γνωρίζετε τους στίχους οποιουδήποτε τραγουδιού, απολύτως δεν έχει σημασία. Κανείς δεν το βλέπει, σωστά;

7. Τα πάντα στην ιστορία Snapchat σας
Φυσικά, όλος ο κόσμος πρέπει να ξέρει πόσο υπέροχη είναι η βραδιά σας. Μια selfie εδώ, μια ταινία εκεί και να πάει, στην ιστορία Snapchat σας.

8. Αλληλούια, τα πλήθη
Η μεγαλύτερη ενόχληση κατά την έξοδο είναι η φασαρία με όλους. Δεν μπορείτε να γυρίσετε τον κώλο σας και να πάρετε έναν αγκώνα στην πλάτη σας χωρίς διακοπή από το άτομο πίσω σας. Τι δυστυχία και τότε δεν έχουμε μιλήσει καν για το δρόμο που πρέπει να ταξιδέψετε αν θέλετε να πάτε στο μπάνιο. Πφφ… Επιβίωση του ισχυρότερου.

9. Τρίτος τροχός στο βαγόνι
Ξέρεις εκείνη τη φορά που βγήκες με έναν φίλο που ξαφνικά συνδέθηκε με ένα αγόρι; Αυτό δεν σε έκανε ευτυχισμένο. Αισθανθήκατε σαν τον τρίτο τροχό στο βαγόνι και δεν μπορούσατε να περιμένετε μέχρι να τελειώσει αυτό το βράδυ. Το μισείς αυτό.

10. Σνακ αργά το βράδυ
Μια βραδινή έξοδος τελειώνει πάντα με δείπνο. Σκεφτείτε το Σαν Χριστούγεννα στην τούρτα. Ένα νόστιμο ειδικό frikandel ή ένα καλό σάντουιτς d. Μεγάλος, δεν μπορείτε να έχετε ένα καλύτερο κλείσιμο. Διαβάστε εδώ γιατί είστε πάντα πεινασμένοι μετά την έξοδο.

11. Φίλη να μεταφερθεί στο σπίτι
Μερικές φορές ένας φίλος έχει κοιτάξει λίγο πολύ βαθιά μέσα στο ποτήρι. Θα χαρείς να την πας σπίτι με ασφάλεια για το υπόλοιπο της νύχτας. Μερικές φορές τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά. Είναι μέρος του.

12. Φωτογραφία που λυπάσαι
Μαζί με τους φίλους σας θα έχετε το χρόνο της ζωής σας στο club. Όταν ένας φωτογράφος περπατά, δεν ξέρετε πόσο γρήγορα να τον χτυπήσετε για μια φωτογραφία. Είστε πεπεισμένοι ότι αυτό θα είναι το νέο σας insta pic, αλλά αν δείτε τη φωτογραφία στο Facebook την επόμενη μέρα, μπορείτε να κλαψουρίζετε. Γαμώτο, αυτό είναι τόσο άσχημο.

13. Τουαλέτα
Η τουαλέτα είναι ξεχωριστή περίπτωση κατά τη διάρκεια της εξόδου. Υπάρχει πάντα κάποιος μαζί σας και κάνετε φίλους για τη ζωή. Μπορείτε πάντα να μιλήσετε με κάποιον που βρίσκεται στην ίδια θεϊκή μακρά γραμμή.

14. Όταν η αγαπημένη σας μαρμελάδα παίζεται στο κλαμπ
Εάν ο αριθμός σας παίζεται, το βράδυ δεν μπορεί να σπάσει. Παίρνετε τη στιγμή σας και δείχνετε σε ολόκληρο το σύλλογο ότι γνωρίζετε το κείμενο από το Α έως το Ω και έχετε επίσης τρελές κινήσεις. Ο DJ είναι ο ήρωας της νύχτας. Αρκετά πολυάσχολο κορίτσι.

15. Ο ένας φίλος που πάντα παραιτείται
Κάθε ομάδα φίλων γνωρίζει ένα Sjaak-afhak. Δεν μπορείτε να καταλάβετε με την κοινή λογική σας ότι είναι πάντα οι ίδιοι που είναι άρρωστοι, αδύναμοι και ναυτία. Την τελευταία στιγμή εγκαταλείπουν. Ευτυχώς που δεν είσαι έτσι.

16. Κλάμα κορίτσια
Κλάμα κορίτσια. Πότε δεν τα βλέπετε όταν βγαίνετε έξω; Δώστε τους λίγο αλκοόλ και λίγο αργότερα θα τους δείτε να κλαίνε σε μια γωνία. Λοιπόν, τέτοια πράγματα συμβαίνουν.

17. Αυτή η κοπέλα που δεν θέλει ποτέ να πάει σπίτι
Η μουσική σταματά, τα φώτα ανάβουν και ο DJ λέει ότι τελείωσε με τη διασκέδαση. Τότε έχετε έναν φίλο που έχει πρόβλημα με αυτό και δεν θέλει να πάει σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρίσκεστε στα μπλοκ εκκίνησης για μισή ώρα για να πάτε στο σπίτι και όταν η φίλη σας βγαίνει τελικά, το πρώτο πράγμα που λέει είναι: “έτσι, σε ποιον είναι το after party;”

18. Τα Afterparties είναι πάντα απογοητευτικά
Ακούγεται τόσο υπέροχο: απλά πάρτι μετά την έξοδο στο σπίτι κάποιου. Όλοι γνωρίζουμε ότι στην πραγματικότητα αυτό είναι πάντα μια νεκρή πρόθεση. Είχατε ποτέ μια έκρηξη; Ακριβώς, ούτε κι εμείς. Αλλά ελπίζουμε ότι μια μέρα θα έρθει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.