Για όλες τις catladies: 9 Σημάδια ότι η γάτα σας είναι (πολύ) χαλασμένη

Μιλάτε για τη γάτα σας για ώρες; Μερικές φορές προτιμάτε κρυφά να αγκαλιάζετε με τη γάτα σας παρά με την αγαπημένη σας; Υπάρχουν άνθρωποι που σας έχουν ακολουθήσει επειδή δημοσιεύετε πάρα πολλές φωτογραφίες της γάτας σας; “Είναι επίσης ένα τόσο γλυκό αφράτο ζώο… Κοίτα αυτά τα μάτια! Ή ήσουν λίγο τρελός; Αυτά είναι τα σημάδια ότι έχετε πραγματικά μια χαλασμένη γάτα. Αν και εσείς ο ίδιος μπορεί να μην το συνειδητοποιήσετε αυτό…

1. Όλα είναι ένα παιχνίδι για τη γάτα σας
Μόλις έλαβα ένα πακέτο; Δεν έχετε αποσυσκευάσει ακόμα το κουτί ή η γάτα σας το έχει καταλάβει και το ισχυρίστηκε ως τον νέο της παράδεισο. Η γάτα σας μπορεί να παίξει με τα πάντα στο σπίτι, το εσωτερικό σας είναι προσαρμοσμένο σε αυτό. Δεν υπάρχουν πράγματα στο σπίτι σας που μπορούν εύκολα να πέσουν ή να προκαλέσουν επικίνδυνες καταστάσεις για τη γάτα σας.

2. Η γάτα σας καθορίζει πόσο καιρό και πού κοιμάστε
Κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα θέλετε να πάτε για ύπνο. Η γάτα σας σκέφτεται διαφορετικά και απλά κοιμάται στην αγκαλιά σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ένοχοι όταν σηκωθείτε τώρα. Τελικά σέρνετε στο κρεβάτι, αλλά μην το πάρετε πάνω από την καρδιά σας για να αφήσετε τη γάτα σας κάτω μόνο. “Έλα, για αυτή τη φορά τότε” και πριν το ξέρετε πρέπει να μοιραστείτε το κρεβάτι με το κρεβάτι σας και έχει ανταλλάξει το καλάθι του για ένα υπέροχο κρεβάτι.

3. Η γάτα σας παίρνει περισσότερη προσοχή από την αγαπημένη σας
Ο εραστής σας παραπονιέται ότι παίρνει πολύ λίγη προσοχή και ζηλεύει όταν βλέπει πόση προσοχή πηγαίνει σε αυτόν τον χνουδωτό ανταγωνιστή… Φυσικά λέτε στον εραστή σας ότι είναι πάντα νούμερο ένα, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η επιλογή είναι αδύνατη!

4. Ξοδεύετε περισσότερα χρήματα για τα τρόφιμα της γάτας σας παρά για τη δική σας
Η γάτα σας σας δίνει μόνο τα καλύτερα από τα καλύτερα όταν πρόκειται για τροφή για γάτες. Πιστεύετε επίσης ότι το καλό φαγητό είναι εξαιρετικά σημαντικό, οπότε γιατί να μην το δώσετε στη γάτα σας; Για τη γάτα σας, κάθε μέρα είναι Ημέρα των ζώων! Ότι στη συνέχεια πρέπει περιστασιακά να συλλέξετε τα υπολείμματα στο τέλος του μήνα για να δημιουργήσετε ένα αξιοπρεπές γεύμα που θεωρείτε δεδομένο…

5. Η γάτα σας έχει τη δική της θέση στα κοινωνικά μέσα
Η γάτα σας έχει καταλάβει ολόκληρο το προφίλ κοινωνικών μέσων. Αλλά δεν είναι και τόσο φωτογενής; Κοίτα αυτό!”Κάθε μέρα τραβάτε φωτογραφίες από την όμορφη μπάλα χνούδι σας στην ενόχληση κάποιων φίλων. “Γεια σου, ποιος με απομάκρυνε σήμερα!?’

6. Μένετε σπίτι για τη γάτα σας
Αν και οι γάτες, σε αντίθεση με τα σκυλιά, επιβιώνουν καλά από μόνοι τους, δεν το παίρνετε πάνω από την καρδιά σας για να αφήσετε το ζώο μόνο για περισσότερο από 24 ώρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας αρέσει επίσης να είστε στο σπίτι, έτσι ώστε σίγουρα δεν στερείται προσοχής!

7. Η γάτα σας δεν περπατά ποτέ απρόσεκτη
Σας αρέσει να προγραμματίζετε μια μέρα σπα για τον εαυτό σας κάθε τόσο; Φυσικά, δεν θέλετε να στερήσετε τη γάτα σας από αυτή την πολυτέλεια. Είναι ήδη απόλυτα συνηθισμένος στο μπάνιο και δεν το πειράζει καθόλου, επιπλέον, πηγαίνει περιστασιακά στο κομμωτήριο και τον βουρτσίζετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Η γάτα σας είναι μια πραγματική ντίβα και ποτέ δεν φαίνεται απρόσεκτη.

8. Η γάτα σας εγκρίνει τους φίλους σας
Οι καλύτεροι φίλοι σας αγαπούν τη γάτα σας και μαζί είστε πραγματικοί λάτρεις της γάτας. Οι νέοι φίλοι πρέπει πάντα να εγκρίνονται από τη γάτα σας πρώτα. Φοβάται τις γάτες; Ω όχι, τότε υπάρχει η τρύπα της πόρτας…

9. Η γάτα σας έρχεται πρώτη, τότε εσείς
Η γάτα σας παίρνει πάντα να τρώει πρώτα ακολουθούμενη από το δικό σας πρωινό, βουρτσίζετε τη γάτα σας πιο συχνά από τα δικά σας μαλλιά και έχετε ήδη ξοδέψει περισσότερα χρήματα για ξύσιμο θέσεις από ό, τι στο δικό σας σετ καναπέ. Αλλά hey, είμαστε όλοι πρόθυμοι να το κάνουμε αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.