Δειπνήστε πάνω από τα δέντρα σε αυτά τα εστιατόρια της κομητείας Sonoma

Η αναισθητοποίηση της θέας στους αμπελώνες και η σαρωτική παράκτια θέα δεν είναι δύσκολο να βρεθούν στην κομητεία Sonoma, αλλά το φαγητό πολύ πάνω από το επίπεδο του εδάφους είναι σπάνιο λόγω σε μεγάλο βαθμό των περιορισμών ύψους κτιρίων στο βουκολικό καταφύγιο μας.

Αλλά υπάρχουν δύο μέρη που μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα ενώ είστε ψηλά – στο νέο Montage Resort’s Olive Terrace και στο Μπαρ Στον Τελευταίο Όροφο στο Harmon Guest House.

Εξαιρετικά πολυτελές
Η είσοδος στο σαρωτικό αίθριο του Montage Resort σκαρφαλωμένο ψηλά πάνω από την κοιλάδα Alexander είναι μια περιπέτεια που πέφτει από το σαγόνι και απαιτεί τουλάχιστον ένα oooh και ahhhh ανεξάρτητα από το πόσο φανταχτερός είστε.

Με θέα σε εκατοντάδες στρέμματα μη ανεπτυγμένης γης, το Olive Terrace του υπερπολυτελούς θέρετρου είναι ο απόλυτος προορισμός wine country, με τζάκια και άνετες κουνιστές καρέκλες και τραπέζια μπαρ υψηλής κορυφής, αλλά και με θέα στην κορυφή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Είσαι σε σπάνιο αέρα εδώ.

Το Hazel Hill, το οποίο παραμένει κλειστό για εσωτερικούς πελάτες, διαθέτει επίσης τραπεζαρία με προεξοχή για να απολαύσετε αργότερα. Αλλά προς το παρόν, μπορείτε να ζήσετε το high-end εστιατόριο για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο ή το πιο απλό Scout Field Bar για κοκτέιλ από τον mixologist Scott Beattie και ένα γρήγορο δάγκωμα.

Τα κοκτέιλ μεσημεριανού γεύματος ή το βράδυ είναι τα καλύτερα στοιχήματα για μια συνάντηση με φίλους που έχετε δει μόνο zoom τον τελευταίο χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.