Κάνει ny times »Λίστα των «μέρη για την αγάπη το 2021»

Η Σάντα Ρόζα έκανε τη λίστα των New York Times «52 Μέρη για αγάπη το 2021». Κάντε κλικ στη συλλογή για να δείτε άλλα σημεία που έκαναν τη λίστα. * Προειδοποίηση: Κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες θα σας κάνει να θέλετε να ταξιδέψετε τόσο πολύ πονάει.

Ενώ η πανδημία έβαλε τέλος σε πολλά μη απαραίτητα ταξίδια το 2020, αυτό δεν μας εμπόδισε να κάνουμε φανταστικά ταξίδια σε προορισμούς κοντά και μακριά που μας φέρνουν μια αίσθηση περιπέτειας, γαλήνης, ομορφιάς και χαράς. Πολλοί από εμάς βρήκαμε επίσης μια ανανεωμένη εκτίμηση για τις αυλές μας (εικονιστική και κυριολεκτική), όπως περάσαμε περισσότερο χρόνο κοντά στο σπίτι.

Σε αναζήτηση ειδικών τόπων σε όλο τον κόσμο, οι New York Times ρώτησαν τους αναγνώστες τους για «τα σημεία που τους ενθουσίασαν, τους ενέπνευσαν και τους παρηγορούν σε μια σκοτεινή χρονιά». Ο κατάλογος που προκύπτει, “52 Μέρη για την αγάπη το 2021,” δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα και περιλαμβάνει ένα Sonoma County spot: Santa Rosa. Άλλα μέρη που αναφέρονται στον κατάλογο είναι Ispahan στο Ιράν, τα σκωτσέζικα υψίπεδα, Κόρδοβα στην Ισπανία, λίμνη Μίτσιγκαν, Bryce Canyon Εθνικό Πάρκο, η Όαση Siwa στην Αίγυπτο, και Hokkaido στην Ιαπωνία (δείτε περισσότερα μέρη που εμφανίζονται στον κατάλογο στην παραπάνω γκαλερί).

Εδώ είναι τι New York Times αναγνώστης και Santa Rosa κάτοικος Ria D’Aversa είχε να πει για την πόλη που αποκαλεί το σπίτι:

“Η Σάντα Ρόζα είναι γεμάτη μεγαλοπρέπεια. Όλα είναι προσβάσιμα, συμπεριλαμβανομένης της τραχιάς, όμορφης ακτογραμμής της κομητείας Sonoma. Η περιοχή συγκεντρώνει τόσες πολλές διαφορετικές εμπειρίες: περιποιημένους αμπελώνες, ένα υπέροχο κέντρο με ζυθοποιεία και καφετέριες, σκούρα πράσινα δάση και ποτάμια, βουνά και μεγάλες γεωργικές κοιλάδες.

D’Aversa, ο συνιδρυτής του Κρασιού Pennrose, μια μικρή φυσική επιχείρηση κρασιού στη Santa Rosa, ανέφερε επίσης ένα αγαπημένο τοπικό πάρκο:

“Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στη Σάντα Ρόζα είναι Trione-Annadel State Park, το οποίο, μαζί με άλλα μέρη της περιοχής, έχει υποφέρει από πυρκαγιές τα τελευταία δύο χρόνια. Οι άνθρωποι σε αυτή τη γεωργική κοινότητα βλέπουν τις εποχές της καταστροφής και της ανανέωσης από κοντά. Βλέπουν πώς οι πυρκαγιές βλάπτουν την οικονομία και τη γη. Θεωρώ τον εαυτό μου ως ένα ανθεκτικό άτομο? Έχω περάσει από αποτυχίες, τραύματα και αναστάτωση. Και νομίζω ότι αυτό είναι το ήθος για τη Σάντα Ρόζα, πάρα πολύ: ανθεκτικότητα.”

Ποια μέρη σε βοήθησαν να περάσεις αυτή τη δύσκολη στιγμή; Πού έχεις ταξιδέψει στο μυαλό σου; Κάποιοι αγαπημένοι προορισμοί σε Σάντα Ρόζα ή Sonoma County; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.