Κρασί στις ρόδες: Ένα κινητό δωμάτιο γευσιγνωσίας κυλά στη χώρα κρασιού

Λαμβάνοντας υπόψη την ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα της καντίνας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένα οινοποιεία παίρνουν τώρα την αίθουσα γευσιγνωσίας στο δρόμο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, Malene Κρασιά του San Luis Obispo φέρνει SoCal ροζέ στην κοιλάδα Νάπα μέσω ενός vintage ρυμουλκούμενο ρεύμα αέρα, εύστοχα ονομάζεται Mini-Malene.

Η κομψή κινητή αίθουσα γευσιγνωσίας θα ρίχνει ροζ κρασί στη CIA στο Copia-δίπλα στο Oxbow Δημόσια Αγορά-για τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, αρχής γενομένης από το Σάββατο 25 Μαΐου, και την Κυριακή 26 Μαΐου, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Σταθμευμένα μόλις λίγα τετράγωνα από το BottleRock λόγους, το Mini-Malene είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένα hotspot αυτό το Σαββατοκύριακο φεστιβάλ.

Από την ίδρυσή της το 2016, η Malene Wines έχει συγκεντρώσει την προσοχή για το ροζέ τύπου Προβηγκίας που παρασκευάζεται από φρούτα της Κεντρικής Ακτής, το οποίο σερβίρεται στο 69 Airstream του οινοποιείου,μια έκδοση πλήρους μεγέθους του Mini-Malene, το οποίο είναι σταθμευμένο δίπλα στους αμπελώνες Chamisal στην κοιλάδα Edna. Εκτός από το ροζέ ναυαρχίδα τους, Malene Wines παράγει επίσης ένα ροζέ του mourvedre και ένα παλιό ροζέ αμπέλου grenache, κατασκευασμένο από 44-year-old αμπέλια.

Η νάπα σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς pop-up εκδηλώσεις για Malene Κρασιά και mini-Malene τους. Στο Copia, θα επωφεληθούν από τους εκτεταμένους κήπους- με ένα νέο υπαίθριο σαλόνι, το The Grove, που σερβίρει άλλα αλκοολούχα ποτά, πίτσα και μπάρμπεκιου. Ροζέ από το γυαλί θα κοστίσει μεταξύ $ 10 και $ 14, μια πτήση διατιμάται σε $ 12, και προστάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν ένα μπουκάλι ($ 22-35) για να πάρει το σπίτι ή να απολαύσετε στους κήπους για ένα επιπλέον τέλος φελλό.

Μετά BottleRock Σαββατοκύριακο, Mini-Malene θα επιστρέψει στη CIA στο Copia Ιούνιος 1-2 και στη συνέχεια 8-9 Ιουνίου, γιορτάζοντας Εθνική Ημέρα Ροζέ το Σάββατο, 8 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.