Νέο κατάστημα επίπλων «Διακόσμηση χώρας κρασιού» ανοίγει στη Σάντα Ρόζα

Το άνοιγμα μιας επιχείρησης λιανικής μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εμπειρία υπό κανονικές συνθήκες. Φανταστείτε να προσθέσετε μια πανδημία στο μίγμα. Jorge Martinez, ένας ξυλουργός νομών λιμνών και κατασκευαστής επίπλων, αποφάσισε να κάνει ένα άλμα της πίστης αφότου παρατήρησε μια κενή βιτρίνα στην εθνική οδό Sonoma.

Ο Μαρτίνεζ είχε πουλήσει προηγουμένως τα ρουστίκ έπιπλά του σε ένα κατάστημα αποστολών της Κοιλάδας νάπα. Μετά από πυρκαγιές και πανδημικές διακοπές λειτουργίας, το κατάστημα είχε κλείσει μόνιμα και είχε μεταφέρει τα έπιπλά του στην αποθήκη. Καθώς περνούσε από την άδεια βιτρίνα στο δρόμο του για μια κατασκευαστική δουλειά, σκέφτηκε: «Νομίζω ότι ο Θεός προσπαθεί να μου δείξει κάτι». Αποφάσισε να το δοκιμάσει, υπέγραψε τη μίσθωση, έφτιαξε την βιτρίνα και, τον Φεβρουάριο, άνοιξε το Wine Country Decor.

Μεταξύ των επισκέψεων πελατών, ο Martinez μπορεί τώρα να βρεθεί στο αίθριο έξω από το κατάστημά του, όπου κόβει ξύλο με τη βοήθεια ενός βοηθού και εργάζεται σε νέα κομμάτια επίπλων, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά – μια ματαιοδοξία ξύλου στο κατάστημα, για παράδειγμα, ολοκληρώνεται με έναν εκπληκτικό διπλό νεροχύτη κατασκευασμένο από χαλκό. Ο Μαρτίνεζ χρησιμοποιεί κυρίως ανακυκλωμένο ξύλο για τα έπιπλά του (το 98% του ξύλου ανακυκλώνεται) και οι πλάκες από πλατύ και κυματιστό ξύλο τελειώνουν με κερί αντί για shellac για εξωτερική χρήση.

Η λειτουργία ενός νέου καταστήματος λιανικής πώλησης, ενώ παράλληλα δημιουργεί το απόθεμά του, είναι σκληρή δουλειά, αλλά ο Martinez δεν παραπονιέται. “Η ζωή μου εργάζεται σκληρά”, είπε. “Αυτό είναι το πάθος μου.”

Ο Μαρτίνεζ μεγάλωσε στο Μεξικό σε μια οικογένεια καλλιτεχνών. Η μητέρα του ήταν ζωγράφος, ο πατέρας του έκανε έπιπλα και όταν ο Μαρτίνεζ ήταν περίπου 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει ζωγραφική, κεραμική και ξυλογλυπτική μαζί με τα 11 αδέλφια του. Θέλει να φέρει τα σχέδια επίπλων του Μεξικού στις ΗΝΩΜΈΝΕς Πολιτείες εδώ και αρκετό καιρό. Εκτός από τα δικά του έπιπλα, εισάγει τώρα υπερμεγέθη γλάστρες από τερακότα που στολίζει με μπογιά, μεταλλικούς καθρέφτες που ζωγραφίζει για να δημιουργήσει μια πατινοποιημένη εμφάνιση, καθώς και πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και άλλη διακόσμηση.

Οι πελάτες αρχίζουν να προσέχουν τα σχολαστικά κατασκευασμένα έπιπλα του Martinez και τις μοναδικές προσφορές διακόσμησης και απολαμβάνει να βλέπει την ανάπτυξη της ορμής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.