Πώς να κάνετε μια απόδραση κοριτσιών σε Sonoma a la Amy Poehler του «Χώρα του Κρασιού» Ταινία

Το Wine Country έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια απόδραση από τις φίλες: γοητευτικά B&B και πολυτελή θέρετρα, νόστιμα φαγητό από αγρόκτημα σε τραπέζι, κομψές μπουτίκ, ένα όμορφο τοπίο και πολλά και πολλά κρασιά. Long ένας προορισμός για bachelorette μέρη, bff bashes γενεθλίων και άλλες γυναικείες γιορτές, η περιοχή έχει πλέον απαθανατιστεί ως υποχώρηση όνειρο gal-φιλαράκια »στην ταινία “Χώρα του Κρασιού” Amy Poehler, η οποία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 10 Μαΐου, στο Netflix.

Εμπνευσμένη από ένα πραγματικό ταξίδι γενεθλίων στη χώρα κρασιού, η ταινία κωμωδίας Poehler απεικονίζει τη θηλυκή φιλία ενάντια στο σκηνικό ενός εορτασμού γενεθλίων κοιλάδων Napa ή, στα να δειπνήσει συντάκτη ς μας Heather Irwin’s λόγια: «μέσω του φακού ενός μπουκαλιού Chardonnay.» Όπως πολλοί επισκέπτες στο Wine Country, οι χαρακτήρες στην ταινία ήθελα να πιείτε κρασί – πολλά από αυτά – αλλά δεν είναι απαραίτητα ότι ενδιαφέρονται για vintage, μπουκέτο, και mouthfeel. Το μόνο που θέλουν είναι να απολαύσουν λίγο λευκό, κόκκινο και ροζ κρασί και να διασκεδάσουν.

Ενώ το “Wine Country” βρίσκεται στη Νάπα, ο εορτασμός γενεθλίων που ενέπνευσε την ταινία έλαβε χώρα στην κομητεία Sonoma. Μπορεί να είναι προκατειλημμένη, φυσικά, αλλά αν έχετε να επιλέξετε μεταξύ των δύο, Sonoma κάνει για μια πολύ καλύτερη απόδραση φίλες »από την Disneyland της γευσιγνωσίας κρασιού: είναι πιο χαμηλών τόνων από ό, τι βαριά προκατειλημμένες γείτονά του, είναι λιγότερο γεμάτο (Sonoma είναι περισσότερο από το διπλάσιο του μεγέθους της Νάπα), και το κρασί είναι εξίσου καλή (αν όχι καλύτερα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.