10 καλύτερες επιλογές μίνι φορητού υπολογιστή για κάθε χρήστη

Οι φορητοί υπολογιστές έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, αγοράζουν μίνι επιλογές φορητών υπολογιστών έρχονται με το διπλό πλεονέκτημα της φορητότητας και της απόδοσης. Οι μίνι φορητοί υπολογιστές μοιράζονται μια χούφτα χαρακτηριστικών με τους παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές, εκτός από το ότι είναι μικρότεροι και ελαφρύτεροι. Είτε σας αρέσει να ταξιδεύετε είτε χρειάζεστε κάτι ελαφρύ και Κινητό, ένα μίνι φορητό υπολογιστή μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες επιλογές που έχει να προσφέρει η αγορά.

 

10 καλύτερες επιλογές μίνι φορητού υπολογιστή για κάθε χρήστη
Υπάρχει ένας ωκεανός επιλογών φορητού υπολογιστή εκεί έξω, και μερικές επιλογές εξυπηρετούν μια συγκεκριμένη θέση χρηστών με συγκεκριμένες ανάγκες. Για παράδειγμα, υπάρχει μια συγκεκριμένη αγορά για φορητούς υπολογιστές με εξαρτήματα που μπορούν να αντικατασταθούν, γνωστά και ως modular laptops. Ο παράγοντας αναβάθμισης που συνοδεύει τους αρθρωτούς φορητούς υπολογιστές τους επιτρέπει να διαρκούν δύο ή τρεις φορές όσο οι τυπικοί φορητοί υπολογιστές. Ακολουθεί μια λίστα με τους καλύτερους αρθρωτούς φορητούς υπολογιστές με αναβαθμίσιμα εξαρτήματα που μπορείτε να εξετάσετε.

Οι μίνι φορητοί υπολογιστές είναι επίσης ένα προϊόν εξειδικευμένου Τύπου, που καλύπτει τις ανάγκες των φοιτητών, των επαγγελματιών και των ανθρώπων που ταξιδεύουν πολύ. Αλλά πώς ακριβώς ξέρετε πότε ένας φορητός υπολογιστής είναι Μίνι φορητός υπολογιστής ή όχι; Οι φορητοί υπολογιστές συνήθως μετριούνται από το πλάτος των οθονών τους. Μετά το πλύσιμο του Διαδικτύου, οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να συμφωνούν ότι οι φορητοί υπολογιστές με οθόνες πλάτους μικρότερης των 14 ιντσών ταιριάζουν στην περιγραφή. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικά από τα πιο ισχυρά και φορητά μίνι φορητούς υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε:

 

1
Lenovo Ideapad 3 Μίνι Φορητό Υπολογιστή
Εάν είστε στην επιφυλακή για ένα μίνι φορητό υπολογιστή που είναι τόσο ανθεκτικό και προσιτό, τότε το Acer Swift 3 έρχεται εύκολα στο μυαλό.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD 14 ιντσών που λειτουργεί με ανάλυση 1920 x 1080 pixels. Έχει μια σχετικά σαφή και φωτεινή ανάλυση που κρατά καλά για τυποποιημένες εργασίες όπως η παρακολούθηση του YouTube, η ανάγνωση άρθρων και η συγγραφή εγγράφων. Δεν διαθέτει επιλογή οθόνης αφής, αλλά δεν θα περίμενε κανείς αυτή την επιλογή για αυτό το σημείο τιμής.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι αρκετά καλά συναρμολογημένος, με ακόμη και την άρθρωση της οθόνης και το εξωτερικό πλαστικό περίβλημα να αισθάνεται ανθεκτικό. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει εξαιρετικά απτικά και καλά διαχωρισμένα πλήκτρα που αισθάνονται μαλακά αλλά ουσιαστικά. Επιπλέον, έχετε επίσης την τυπική επιλογή συντομεύσεων πληκτρολογίου όπως ένταση, φωτεινότητα και ούτω καθεξής.

Στην καρδιά του Ideapad 3 είναι το AMD Ryzen 5 5500 APU, πράγμα που σημαίνει ότι η CPU και η GPU βρίσκονται στην ίδια μήτρα. Αυτός ο επεξεργαστής, ειδικότερα, είναι μία από τις πιο αποδοτικές εκδόσεις από την AMD. Μπορεί να συμβαδίσει με πρωταρχικά και περίπλοκα καθήκοντα όπως η παραγωγή και η απόδοση ψηφιακού περιεχομένου.

Επιπλέον, η συσκευή λειτουργεί σε 8GB μνήμης RAM και 256GB εσωτερικής αποθήκευσης SSD, η οποία είναι περισσότερο από αρκετή για έναν τυπικό χρήστη φορητού υπολογιστή. Μπαταρία-σοφός, η συσκευή μπορεί να παραδώσει οπουδήποτε από τρεις έως τέσσερις ώρες unplugged λειτουργικότητα με το πρότυπο, απαιτητικών χρήση.

Ο φορητός υπολογιστής Acer Swift 3 mini είναι διαθέσιμος στο Amazon για λιγότερο από 650 δολάρια ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.