Brooklyn company verhuist naar Ulster County

KINGSTON-RBW, een lichtontwerp-en productiebedrijf gevestigd in Brooklyn, heeft een overeenkomst gesloten met het Ulster County Industrial Development Agency dat de weg vrijmaakt voor het bedrijf om zijn hoofdkantoor te verplaatsen naar 521-599 Boices Lane in de stad Ulster.

Vijftig banen zullen naar de provincie komen met salarissen beginnend tussen $48.000 en $135.000 voor nieuw gecreëerde posities.

“Ik ben blij om RBW – een gecertificeerd B-Corp dat strenge normen van ecologische en sociale duurzaamheid hoog in het vaandel draagt – te mogen verwelkomen in Ulster County,” zei County Executive Pat Ryan. “Projecten als RBW zijn precies het soort bedrijven dat aansluit bij de visie die we in Ulster 2040 hebben geschetst voor een sterkere, rechtvaardigere en veerkrachtigere economie. Dit soort toevoegingen aan onze lokale economie spelen een grote rol bij het creëren van de energie en het momentum om een ‘People-Centered’ economie in Ulster County op te bouwen.”

Managing Partner van RBW Charles Brill, zei dat hun doel is “om licht te gebruiken om omgevingen, gemeenschappen en levens positief te transformeren.”

In de aanvraag van RBW aan de Ulster County IDA schat het bedrijf een jaaromzet van $14 miljoen en bijna $ 1 miljoen aan aankopen in de regio Mid-Hudson.

Het projectplan omvat de renovatie van 98.000 m2. ft. van de boices Lane eigendom, die is grotendeels leeg voor de laatste vijf jaar. RBW noemt de onderneming “de fabriek van de toekomst” en heeft plannen om een nieuw dak, zonnepanelen, energie-efficiënte LED-verlichting, daglicht oogsten, dimmen controles, en het gebruik van collaboratieve robotica op een verwachte investering van $3-5 miljoen.

De toekomstige RBW-locatie grenst direct aan de voormalige IBM-gebouwen die in 2019 door de provincie werden overgenomen en die zich in een vroeg stadium van herontwikkeling bevinden als hub voor makers, kunstenaars en food/beverage-fabrikanten, bekend als Enterprise West.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws Over Bedrijven

Top 5 beurs Essay wedstrijden in de VS

Gecommuniceerde inhoud – er zijn tal van beurzen voor studenten in de VS. Ze zijn er in twee hoofdtypen: door de overheid gefinancierd en ondersteund door particuliere organisaties. Ongeacht het type financiering, bijna alle aanvraagformulieren vereisen het schrijven van een kort essay met een beschrijving van een aantal ervaringen of het geven van een kort […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Junior League verzamelen items om “Periode armoede”te bestrijden

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JLP) is op zoek naar donaties voor hun jaarlijkse “Operation Holiday Box” om te helpen gebied vrouwen die lijden aan “Periode armoede”. De JLP verzamelt tampons, pads, vrouwelijke hygiëneproducten en cadeaubonnen die kunnen worden gebruikt om die producten te kopen die zullen worden gedistribueerd aan lokale middelbare en middelbare schoolmeisjes […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Middletown viert kleine bedrijven

MIDDLETOWN-de stad Middletown, Downtown Business Improvement District, en de Orange County Kamer van Koophandel verwelkomde onlangs twee nieuwe bedrijven, een grote heropening, en vierden het 1-jarig bestaan van een ander in de maand oktober. Op 12 oktober vierden vertegenwoordigers van de stad en de kamer samen met 86 Auto World hun eerste jaar in het […]

Lees Verder