Centrum voor ontdekking ceremonieel baanbrekend voor Kinderspecialiteitsziekenhuis (video)

ROCK HILL-Center for Discovery oprichter en CEO Patrick Dollard is een visionair genoemd voor zijn leven van het werk met kinderen met ontwikkelingsstoornissen.

Op vrijdag, lokale, staats-en federale ambtenaren ceremonieel brak grond in Rock Hill Voor het centrum nieuwe specialiteit ziekenhuis dat Dollard zei zal toestaan dat kinderen om de overgang terug naar hun huis en in hun gemeenschappen.
(c) video, foto – Mid-Hudson News Network “het gaat om een van een soort in het land dat echt probeert te beoordelen en te ondersteunen gezinnen in die gekke crisis tijd wanneer ze worden verteld dat ze een kind met een handicap en weet niet wat te doen en we hopen dat te bieden,” zei hij.

Amerikaanse Senator Charles Schumer is een drijvende kracht achter het project en het veiligstellen van de financiering om het een realiteit te maken. Hij heeft het gesteund sinds hij voor het eerst van het plan hoorde.

“Dat zou niet alleen helpen de honderden kinderen die hier zouden komen, maar miljoenen letterlijk die zouden leren van Wat is ontdekt van het Center for Discovery en verspreid het wereldwijd. Dus het is een geweldig baken; een geweldige kans, ” zei hij.

De USDA verstrekte een lening van $35 miljoen voor het project, veiliggesteld onder leiding van voormalig Staatsdirecteur Richard Mayfield.

Naast de 1700 mensen die het centrum nu in dienst heeft, zal het nieuwe ziekenhuis nog eens 400 mensen in dienst hebben met 150 banen in de bouw.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezondheidszorg

Hyde Park vrouw belast met het vervalsen van verdovende voorschriften

HYDE PARK-een Hyde Park vrouw is gearresteerd op beschuldiging van het vervalsen van verdovende voorschriften door middel van haar baan als een kantoor assistent voor Dr.Anthony Sarayno in Hyde Park. De arrestatie is het resultaat van een jaar lang gezamenlijk onderzoek door de Dutchess County Drug Task Force en de US Drug Enforcement Agency (DEA). […]

Lees Verder
Gezondheidszorg

De bouw van een gezondheidsalliantie gaat vooruit

Kingston-Westchester Medical Center Health Network verandert het gezicht van ziekenhuiszorg in gebieden van de Hudson Valley. Op de Health Alliance faciliteiten in Kingston, het werk vordert op de twee campussen, merkte Westchester Network President Michael Israel. “We zijn bezig met een verbouwing van het Mary’ s Avenue ziekenhuis. We bouwen een nieuw ziekenhuis dat daaraan […]

Lees Verder
Gezondheidszorg

Bon Secours Community Hospital bereikt volgende mijlpaal in herontwikkeling (video)

PORT JERVIS-de uitgebreide modernisering van Bon Secours Community Hospital in Port Jervis heeft een andere mijlpaal bereikt-de ontwikkeling van een state-of-the-art imaging suite, een nieuwe nood-en ambulance ingang, en een observatieeenheid. De leiders van het ziekenhuis en de gemeenschap kwamen donderdag bijeen om de vooruitgang te vieren. Michael Israel, president van Westchester Medical Center Health, […]

Lees Verder