County houdt forum over diensten voor mensen met chemische afhankelijkheid

POUGHKEEPSIE-het Dutchess County Department of Behavioral & Community Health (DBCH) zal op donderdag 8 April van 17.30 tot 19.30 uur een virtueel publiek forum houden om de diensten te bespreken die in Dutchess County worden aangeboden voor mensen met substantiegebruik en chemische afhankelijkheid. Het forum zal via Microsoft Teams en degenen die willen deelnemen moet zich vooraf registreren op de website van de provincie. Alle input ontvangen op het forum zal helpen vormgeven van de provincie 2022 lokale diensten Plan.

Dr. Anil Vaidian, Commissaris van de DBCH zei: “in de afgelopen 12 maanden hebben we meldingen gezien van verontrustende stijgingen in het aantal recidieven en overdosis-gerelateerde sterfgevallen in het hele land. De covid-19-pandemie heeft de krantenkoppen gedomineerd, maar het directe effect ervan op de opioïdencrisis mag niet worden vergeten. Ik moedig het publiek sterk aan om deel te nemen aan dit virtuele forum, om te komen en te leren over het scala van diensten die beschikbaar zijn in onze omgeving. Deelnemers kunnen ons ook feedback geven over welke diensten goed werken, meer te weten komen over de uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd en ons helpen eventuele tekortkomingen aan te pakken.”

Naast de tijd voor opmerkingen en vragen van het publiek, zullen er op het forum verschillende sprekers van verschillende agentschappen aanwezig zijn die updates zullen verstrekken over diensten voor 2021. Presentaties omvatten;

Christine Groenewegen, community Prevention Educator bespreekt lopende coalitieprojecten met de Council of Addiction Prevention and Education (CAPE) van Dutchess County.
Andrew O ‘ Grady, CEO van Mental Health America (MHA) waarin diensten en uitgebreide partnerschappen met de provincie overheid.
Barbara Tabala, Casac-G, Advanced, directeur van Dutchess County Programs bij Lexington Center for Recovery zal de huidige behandelingen bespreken voor mensen met middelengebruik en chemische afhankelijkheid.
Individuen bespreken hun ervaring leven met middelengebruik en chemische afhankelijkheid.
Naar aanleiding van het record aantal bezoekers van bijna 100 personen aan het vorige dbch virtual public forum on services for those with intellectual and developmental disabilities, zal DBCH Microsoft Teams blijven gebruiken voor zijn publieke forums. Andere komende forums zijn een forum over kinderen en jeugddiensten op maandag 3 mei en een forum over geestelijke gezondheidszorg op dinsdag 18 mei.

Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn, of die zich niet op hun gemak voelen om in het openbaar te spreken, verwelkomt DBCH schriftelijke opmerkingen die hardop worden voorgelezen door de forum moderator. Personen kunnen online opmerkingen indienen op DutchessNY.gov/ForumComments, fax opmerkingen naar (845) 486-3690, of mail naar: Chemical Dependency Forum, 230 North Rd, Poughkeepsie, NY 12601.

Dit evenement wordt gesponsord door de Subcommissie chemische afhankelijkheid van de Dutchess County Mental Hygiene Board. Voor meer informatie kunt u bellen met (845) 486-3680.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezondheidszorg

Hyde Park vrouw belast met het vervalsen van verdovende voorschriften

HYDE PARK-een Hyde Park vrouw is gearresteerd op beschuldiging van het vervalsen van verdovende voorschriften door middel van haar baan als een kantoor assistent voor Dr.Anthony Sarayno in Hyde Park. De arrestatie is het resultaat van een jaar lang gezamenlijk onderzoek door de Dutchess County Drug Task Force en de US Drug Enforcement Agency (DEA). […]

Lees Verder
Gezondheidszorg

De bouw van een gezondheidsalliantie gaat vooruit

Kingston-Westchester Medical Center Health Network verandert het gezicht van ziekenhuiszorg in gebieden van de Hudson Valley. Op de Health Alliance faciliteiten in Kingston, het werk vordert op de twee campussen, merkte Westchester Network President Michael Israel. “We zijn bezig met een verbouwing van het Mary’ s Avenue ziekenhuis. We bouwen een nieuw ziekenhuis dat daaraan […]

Lees Verder
Gezondheidszorg

Bon Secours Community Hospital bereikt volgende mijlpaal in herontwikkeling (video)

PORT JERVIS-de uitgebreide modernisering van Bon Secours Community Hospital in Port Jervis heeft een andere mijlpaal bereikt-de ontwikkeling van een state-of-the-art imaging suite, een nieuwe nood-en ambulance ingang, en een observatieeenheid. De leiders van het ziekenhuis en de gemeenschap kwamen donderdag bijeen om de vooruitgang te vieren. Michael Israel, president van Westchester Medical Center Health, […]

Lees Verder