Italiaans feest ter herdenking van 50-jarig bestaan van de Milanese

POUGHKEEPSIE-vijftig jaar geleden opende dit najaar het Milanese Restaurant zijn deuren aan 115 Main Street. Op zaterdag 11 September en zondag 12 September houdt de Milanese familie een buiten Italiaans feest op de Poughkeepsie mainstay.

Vijftig jaar geleden namen Santino en Rita Milanese een leegstaand gebouw over aan 115 Main Street en begonnen hun reis van de Amerikaanse droom. Santino had ervaring als ober en barman die hij verkreeg door te werken voor het restaurant van de familie Coppola in Poughkeepsie. Hun zoon Aldo zei dat zijn vader zijn moeder Rita overtuigde om samen met hem hun eigen plek te openen. “Mijn vader zei tegen mama, gewoon koken zoals je al doet en ik zorg voor de voorkant van het huis. We kunnen dit.”Zo begon het familiebedrijf.

Dit weekend heeft de Milanese familie een groot deel van hun parkeerplaats bedekt met tenten die tafels en stoelen bedekken voor de verwachte grote menigte supporters. Aldo Milanese werkt in het familiebedrijf en fungeert ook als commissaris in het Fairview Fire District in Poughkeepsie. Tijdens een pauze in de voorbereidingen op vrijdag, hij aangeprezen het familieconcept van het bedrijf.

“We hebben medewerkers die hier al tientallen jaren werken. Ze maken deel uit van onze familie en ze hebben ons geholpen om dingen gaande te houden.”Een opmerkelijke voormalige werknemer is Dutchess County Undersheriff (DCSO) Kirk Imperati. De onderbevelhebber bij de DCSO zit een 9/11 herdenkingsdienst voor in het restaurant om 15:00 op zaterdag. “De Milanese familie is een hoeksteen van de Mt. Carmel Gemeenschap voor 50 jaar. Hun eten, familie, en vriendschap hebben resoneerde in de hele gemeenschap,” zei hij. Hij prees de oprichters en voegde eraan toe: “Santino en Rita zijn er altijd geweest voor iedereen in nood. Ze hebben banen voor tal van mensen door de jaren heen, waaronder ik. Hun vriendschap en toewijding aan familie en Gemeenschap worden gekoesterd door ons allemaal.”

Aldo wordt omringd door zijn broers Alessandro en Roberto in het restaurant. Ze werken allemaal om klanten tevreden te houden en hun succes is evident. Roberto is ook bekend om zijn muzikale capaciteiten en zal zingen op het festival op zondag.

Toen het Italiaanse centrum sloot, verloor de stad het enorme festival dat in het centrum werd gehouden. “We werkten samen met onze vrienden uit het centrum om dit evenement te plannen. We gaan een brede selectie van voedsel, waaronder bakstenen oven pizza, gehaktballen, worst en paprika ‘s, gebakken deeg, en de populaire Nonna’ s lasagne, onder andere aanbiedingen voor de vreugde van iedereen,” zei Aldo.

Santino is ook een goochelaar, bekend voor het uitvoeren van trucs voor klanten in het restaurant. Hij is ook lid van de Society of American Magicians. De lokale afdeling houdt zijn maandelijkse vergadering in het Milanese Restaurant. Aldo zei dat goochelaars zullen optreden tijdens het weekend en er zal optredens van de lokale beroemdheid Bee Bee De Clown.

Alessandro Milanese heeft de hele week gewerkt aan voedselbereiding en zei: “We willen dat mensen naar beneden komen, vieren, heerlijk eten eten, en vieren met onze familie.”

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws Over Bedrijven

Top 5 beurs Essay wedstrijden in de VS

Gecommuniceerde inhoud – er zijn tal van beurzen voor studenten in de VS. Ze zijn er in twee hoofdtypen: door de overheid gefinancierd en ondersteund door particuliere organisaties. Ongeacht het type financiering, bijna alle aanvraagformulieren vereisen het schrijven van een kort essay met een beschrijving van een aantal ervaringen of het geven van een kort […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Junior League verzamelen items om “Periode armoede”te bestrijden

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JLP) is op zoek naar donaties voor hun jaarlijkse “Operation Holiday Box” om te helpen gebied vrouwen die lijden aan “Periode armoede”. De JLP verzamelt tampons, pads, vrouwelijke hygiëneproducten en cadeaubonnen die kunnen worden gebruikt om die producten te kopen die zullen worden gedistribueerd aan lokale middelbare en middelbare schoolmeisjes […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Middletown viert kleine bedrijven

MIDDLETOWN-de stad Middletown, Downtown Business Improvement District, en de Orange County Kamer van Koophandel verwelkomde onlangs twee nieuwe bedrijven, een grote heropening, en vierden het 1-jarig bestaan van een ander in de maand oktober. Op 12 oktober vierden vertegenwoordigers van de stad en de kamer samen met 86 Auto World hun eerste jaar in het […]

Lees Verder