Junior League of Poughkeepsie hosting een meet and greet

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JL) organiseert hun jaarlijkse voorlopige Cocktail Party Meet & Greet op donderdag 30 September 2021 om 18:00 uur in Farmers & Chefs op 40 Albany Street in Poughkeepsie.
“Dit is een prachtige kans voor vrouwen om te komen en te voldoen aan de huidige leden van de organisatie, ontdek waar de competitie voor staat, evenals leren over lidmaatschap mogelijkheden,” volgens Junior League officials. Lichte hapjes worden geserveerd op het evenement.
Junior League Poughkeepsie President Jacqueline Alterger werkt samen met haar leden om de lokale JL afdeling te laten groeien. “Na het pauzeren van onze werving door COVID, is de Junior League enthousiast om nieuwe leden in de organisatie te verwelkomen. Terwijl in de competitie, onze nieuwe leden kunnen uitkijken naar vrijwilligerswerk en trainingsmogelijkheden, sociale evenementen, en deel te nemen aan de naamgenoot van onze competitie evenementen, zoals meisjes Empowerment en Moederdag Diner,” zei ze terwijl ze vroeg voor degenen die geïnteresseerd zijn om het evenement bij te wonen.
RSVP ‘ s zijn vereist en kunnen worden gemaild naar [email protected]
De Junior League of Poughkeepsie, opgericht in 1919, zet zich in voor het bevorderen van vrijwilligerswerk, het ontwikkelen van het potentieel van vrouwen en het verbeteren van gemeenschappen door middel van effectieve actie en leiderschap van getrainde vrijwilligers. De Junior League of Poughkeepsie is een vrijwilligersorganisatie voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in het maken van een impact in hun gemeenschap.
De Junior League of Poughkeepsie is lid van de Association of Junior Leagues International, een organisatie van transformationele vrouwelijke leiders die gedurfde doelen stellen, hun kringen openen, conventie verstoren en het gesprek veranderen voor de verbetering van het maatschappelijk middenveld. Tegenwoordig zijn er competities in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en het Verenigd Koninkrijk.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws Over Bedrijven

Top 5 beurs Essay wedstrijden in de VS

Gecommuniceerde inhoud – er zijn tal van beurzen voor studenten in de VS. Ze zijn er in twee hoofdtypen: door de overheid gefinancierd en ondersteund door particuliere organisaties. Ongeacht het type financiering, bijna alle aanvraagformulieren vereisen het schrijven van een kort essay met een beschrijving van een aantal ervaringen of het geven van een kort […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Junior League verzamelen items om “Periode armoede”te bestrijden

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JLP) is op zoek naar donaties voor hun jaarlijkse “Operation Holiday Box” om te helpen gebied vrouwen die lijden aan “Periode armoede”. De JLP verzamelt tampons, pads, vrouwelijke hygiëneproducten en cadeaubonnen die kunnen worden gebruikt om die producten te kopen die zullen worden gedistribueerd aan lokale middelbare en middelbare schoolmeisjes […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Middletown viert kleine bedrijven

MIDDLETOWN-de stad Middletown, Downtown Business Improvement District, en de Orange County Kamer van Koophandel verwelkomde onlangs twee nieuwe bedrijven, een grote heropening, en vierden het 1-jarig bestaan van een ander in de maand oktober. Op 12 oktober vierden vertegenwoordigers van de stad en de kamer samen met 86 Auto World hun eerste jaar in het […]

Lees Verder