Junior League verzamelen items om “Periode armoede”te bestrijden

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JLP) is op zoek naar donaties voor hun jaarlijkse “Operation Holiday Box” om te helpen gebied vrouwen die lijden aan “Periode armoede”. De JLP verzamelt tampons, pads, vrouwelijke hygiëneproducten en cadeaubonnen die kunnen worden gebruikt om die producten te kopen die zullen worden gedistribueerd aan lokale middelbare en middelbare schoolmeisjes in heel Dutchess County.

“Periode armoede” wordt omschreven als het gebrek aan toegang tot menstruele producten, onderwijs, hygiënische voorzieningen, afvalbeheer, of een combinatie van deze kwesties. Volgens de JLP, bijna 1 op de 5 meisjes nationaal worstelen om Periode producten veroorloven, waardoor ze te missen werk, missen school, en vallen achter hun mede-mannelijke studenten, en kan een financiële en emotionele last op huishoudens te creëren. Verschillende studies hebben aangetoond dat bijna twee derde van de vrouwen in de VS met een laag inkomen zich geen producten voor vrouwelijke hygiëne kunnen veroorloven. Veel ondervraagden gaven aan dat ze regelmatig gedwongen worden te kiezen tussen het kopen van voedsel of menstruatieproducten.

JLP” Operation Holiday Box “voorzitter Linda Fakhoury zegt:” Dit is geen eenvoudig onderwerp om over te praten, maar het gebeurt. Wij geloven dat alle vrouwelijke studenten de kans verdienen om te slagen en zich niet verstoten mogen voelen van het leven, school, werk en sport, omdat ze zich hun basisbehoeften niet kunnen veroorloven.”Fakhoury voegde daaraan toe:” de JLP wil ons steentje bijdragen om deze studenten te helpen en we weten dat we als gemeenschap samen kunnen komen en het waar kunnen maken!”

Voor de JLP “Operation Holiday Box”zijn twee drop-off locaties ingericht:
Houlihan Lawrence, Lagrangeville Brokerage, 1325 Route 55, Lagrangeville, NY
De prijs van de kamers varieert van: Poughkeepsie, NY.
Donoren worden aangemoedigd om hun bijdrage uiterlijk op 15 December 2021 te leveren.
Extra drop-off locaties kunnen worden geregeld door contact op te nemen met Operation Holiday Box voorzitter Linda Fakhoury op [email protected] elektronische gift card donaties kunnen worden verzonden naar hetzelfde e-mailadres. Donaties van de gevraagde items, inclusief cadeaubonnen, kunnen rechtstreeks naar de JLP worden gestuurd. Het postadres voor de donaties is:
Junior League of Poughkeepsie
2600 South Road, Suite 44-170
Wedstrijden in Congo-Brazzaville
Elk jaar roept het JLP de steun van de Gemeenschap in voor “Operation Holiday Box”. Fakhoury zei dat het evenement is JLP ’s manier van het houden van de geest van de feestdagen en de Junior League’ s inzet voor de gemeenschap outreach. De JLP kiest jaarlijks een organisatie die de benodigde voorraden ontvangt via Operation Holiday Box.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws Over Bedrijven

Top 5 beurs Essay wedstrijden in de VS

Gecommuniceerde inhoud – er zijn tal van beurzen voor studenten in de VS. Ze zijn er in twee hoofdtypen: door de overheid gefinancierd en ondersteund door particuliere organisaties. Ongeacht het type financiering, bijna alle aanvraagformulieren vereisen het schrijven van een kort essay met een beschrijving van een aantal ervaringen of het geven van een kort […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Middletown viert kleine bedrijven

MIDDLETOWN-de stad Middletown, Downtown Business Improvement District, en de Orange County Kamer van Koophandel verwelkomde onlangs twee nieuwe bedrijven, een grote heropening, en vierden het 1-jarig bestaan van een ander in de maand oktober. Op 12 oktober vierden vertegenwoordigers van de stad en de kamer samen met 86 Auto World hun eerste jaar in het […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Exchange Club verwelkomt bekende leden van de Gemeenschap in de gelederen

in de Verenigde Staten en Puerto Rico. Exchange Club leden in het hele land zijn gewijd aan het dienen van hun gemeenschappen door middel van projecten die voldoen aan drie programma ’s van de dienst – Amerikanisme, jeugdprogramma’ s, en gemeenschapsprojecten – evenals haar nationale Project, de preventie van kindermisbruik. President Lori Jiava heeft de […]

Lees Verder