LCS Facilities Group markeert 20 jaar succes

POUGHKEEPSIE-LCS Facilities Group vierde 20 jaar dienst op donderdag 9 September 2021, in hun hoofdkwartier op Cottage Street in Poughkeepsie, NY.
Opgericht door Joe Lepore in 2001 met één bestelwagen en vijf medewerkers, is LCS Facility Group uitgegroeid tot een algemeen erkende outsourcing partner binnen de facility management sector. Het bedrijf is uitgegroeid tot bijna 500 werknemers en blijft een familiebedrijf met sterke banden met de gemeenschap die ze thuis noemen.
Frank Castella, CEO van de regionale Kamer van Koophandel van Dutchess County leidde de ceremonie die werd bijgewoond door verkozen ambtenaren en leden van de Gemeenschap uit de Hudson Valley. Castella noemde de familie Lepore “een echte Amerikaanse droom” en prees de inspanningen van de familie die blijft investeren in de Gemeenschappen die zij dienen.
Nys Senator Sue Serino (R-Hyde Park) Nys Assemblyman Jonathan Jacobson (D-Newburgh), en Dutchess County Executive Marcus Molinaro waren onder de sprekers die de Lepore familie prezen voor hun inzet om hun bedrijf te laten groeien, lokale bewoners in dienst te nemen en een marktleider in hun vakgebied te worden.
Poughkeepsie stadsbestuurder Marc Nelson heeft het werk van LCS aangeprezen tijdens de pandemie. “Vanaf het begin, LCS was in het stadhuis het uitvoeren van routine grondige schoonmaak die een rol speelde in het houden van onze medewerkers en het publiek veilig. We zijn van plan om een deel van ons American Rescue Plan (ARP) geld te gebruiken om LCS terug te brengen naar al onze stad faciliteiten voor een grondige covid reiniging. Het werk dat LCS doet heeft ons veilig gehouden en we kijken ernaar uit om verder te gaan op die weg.”
“Deze mijlpaal is een bewijs van onze uitzonderlijke medewerkers en de geweldige partnerships die we hebben ontwikkeld, die onze groei in de afgelopen 20 jaar hebben ondersteund en aangewakkerd. Door medewerkers in staat te stellen om een-op-een relaties met klanten te ontwikkelen en te werken aan de missie van LCS, blijft het bedrijf de verwachtingen van klanten overtreffen met oplossingen op maat”, aldus Joe Lepore. Lepore ‘ s vrouw Maria was snel om de aanwezigen te vertellen dat hun succes is een team inspanning. “Onze medewerkers hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van LCS, “mevrouw Lepore zei, toe te voegen” ze verdienen onze dank.”
Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de drie zonen van Joe Lepore, Daniel, Joseph en Domenico, die van plan zijn om deze belangrijke verjaardag te eren met de release van een meer moderne versie van hun logo, bijgewerkte merkkleuren, en vernieuwde website die de evolutie en uitbreiding van het bedrijf toont, terwijl nog steeds ter ere van zijn kerndoel.
Als erkenning voor hun bijdragen heeft LCS Facility Group sinds haar oprichting verschillende prijzen ontvangen, waaronder Family Services’ Family of The Year en Westfair Magazine ‘ s Top familiebedrijf. Meest recent, het bedrijf is geselecteerd om te verschijnen in een aflevering van “The American Dream”, die zal worden uitgezonden op de Bloomberg Network en Amazon Prime later dit najaar.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws Over Bedrijven

Top 5 beurs Essay wedstrijden in de VS

Gecommuniceerde inhoud – er zijn tal van beurzen voor studenten in de VS. Ze zijn er in twee hoofdtypen: door de overheid gefinancierd en ondersteund door particuliere organisaties. Ongeacht het type financiering, bijna alle aanvraagformulieren vereisen het schrijven van een kort essay met een beschrijving van een aantal ervaringen of het geven van een kort […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Junior League verzamelen items om “Periode armoede”te bestrijden

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JLP) is op zoek naar donaties voor hun jaarlijkse “Operation Holiday Box” om te helpen gebied vrouwen die lijden aan “Periode armoede”. De JLP verzamelt tampons, pads, vrouwelijke hygiëneproducten en cadeaubonnen die kunnen worden gebruikt om die producten te kopen die zullen worden gedistribueerd aan lokale middelbare en middelbare schoolmeisjes […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Middletown viert kleine bedrijven

MIDDLETOWN-de stad Middletown, Downtown Business Improvement District, en de Orange County Kamer van Koophandel verwelkomde onlangs twee nieuwe bedrijven, een grote heropening, en vierden het 1-jarig bestaan van een ander in de maand oktober. Op 12 oktober vierden vertegenwoordigers van de stad en de kamer samen met 86 Auto World hun eerste jaar in het […]

Lees Verder