Middletown viert kleine bedrijven

MIDDLETOWN-de stad Middletown, Downtown Business Improvement District, en de Orange County Kamer van Koophandel verwelkomde onlangs twee nieuwe bedrijven, een grote heropening, en vierden het 1-jarig bestaan van een ander in de maand oktober.

Op 12 oktober vierden vertegenwoordigers van de stad en de kamer samen met 86 Auto World hun eerste jaar in het bedrijfsleven met een lint-doorknippen. 86 Auto World is een auto-reparatiewerkplaats aan 86 East Main Street in het centrum van Middletown.

Twee dagen later verwelkomden city leaders new business 23 Marketing Group met een lint doorknippen voor het marketing-en communicatiebureau opgericht in 2019. Ze bevinden zich op 203 Wickham Avenue in de stad.

Op 16 oktober opende een nieuw bedrijf in Middletown. De stad Middletown samen met dubbele” R ” fish and Chips vertegenwoordigers in het vieren van de grootse opening van hun restaurant met een lint-knippen. Gelegen op 156 Dolson Avenue, Double R ‘ S menu beschikt over kippenvleugels, garnalen, evenals fish and chips zoals hun naam al aangeeft.

Op 22 oktober werd het lint doorgeknipt voor de heropening van North Street Laundromat op 87 North Street. Vertegenwoordigers van de stad Middletown en het Downtown Business Improvement District waren aanwezig. De wasserette onderging een volledige renovatie, waaronder het upgraden van de wasmachines, drogers, en het creëren van een lounge met een koffiebar voor klanten om te wachten in. North Street Laundromat biedt ook was -, droog-en Vouwdiensten, stomerijdiensten en kleermakersdiensten.

“De stad is blij om nieuwe bedrijven te verwelkomen, vooral in een tijd waarin veel kleine bedrijven hun deuren hebben moeten sluiten”, zegt burgemeester DeStefano.

“We hebben een geweldige gemeenschap hier in de stad die kleine bedrijven ondersteunt,” zei Maria Bruni, directeur Economische Ontwikkeling voor de stad. “De Gemeenschap heeft zich echt verzameld rond onze lokale mam en pop winkels tijdens deze pandemie. We zijn blij dat meer mensen willen hun bedrijven te vinden in de stad en zal blijven ondersteunen kleine bedrijven wanneer we kunnen.”

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws Over Bedrijven

Top 5 beurs Essay wedstrijden in de VS

Gecommuniceerde inhoud – er zijn tal van beurzen voor studenten in de VS. Ze zijn er in twee hoofdtypen: door de overheid gefinancierd en ondersteund door particuliere organisaties. Ongeacht het type financiering, bijna alle aanvraagformulieren vereisen het schrijven van een kort essay met een beschrijving van een aantal ervaringen of het geven van een kort […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Junior League verzamelen items om “Periode armoede”te bestrijden

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JLP) is op zoek naar donaties voor hun jaarlijkse “Operation Holiday Box” om te helpen gebied vrouwen die lijden aan “Periode armoede”. De JLP verzamelt tampons, pads, vrouwelijke hygiëneproducten en cadeaubonnen die kunnen worden gebruikt om die producten te kopen die zullen worden gedistribueerd aan lokale middelbare en middelbare schoolmeisjes […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Exchange Club verwelkomt bekende leden van de Gemeenschap in de gelederen

in de Verenigde Staten en Puerto Rico. Exchange Club leden in het hele land zijn gewijd aan het dienen van hun gemeenschappen door middel van projecten die voldoen aan drie programma ’s van de dienst – Amerikanisme, jeugdprogramma’ s, en gemeenschapsprojecten – evenals haar nationale Project, de preventie van kindermisbruik. President Lori Jiava heeft de […]

Lees Verder