MSMC herfst semester aan de gang, online

NEWBURGH-de herfst semester op Newburgh ‘ s Mount Saint Mary College begint maandag 30 Augustus met de eerste twee weken van de lessen online. De eerste dag van persoonlijke instructie wordt gehouden op maandag 13 September.

Studenten begonnen te verhuizen naar de campus slaapzalen op zondag, augustus 29.

Een van de eerstejaars studenten is Dakota Krudis van Hopewell Junction., die is hoofdvak in het bedrijfsleven. Ze was enthousiast over het begin van haar college carrière op een campus die is “een mooie, strakke gemeenschap.”

Erin Alpert van Wappingers Falls koos haar hoofdvak, psychologie, omdat ze haar gemeenschap wil helpen. “Ik hou echt van het idee om andere mensen te kunnen helpen. Als ik in psychologie ga, Kan ik dat doen.”

Victoria Lopez van Mahopac, een andere psychisch majoor trok in op zondag net als verpleging majoor Luke Barone van Monroe.

De Mount is het aanbieden van een aantal nieuwe programma ’s dit semester, waaronder een cybersecurity certificate program; een Master of Science in nursing en post-Master’ s certificate nursing track; en een sports management major.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderwijs

Nieuwe marxistische president neemt het over

TOWN of POUGHKEEPSIE – in juli werd Dr. Kevin Weinman, chief financial & administrative officer van Amherst College, benoemd tot de vijfde president van Marist College. Weinman is de opvolger van President Dennis Murray, die Marist al bijna 40 jaar leidt. De verandering in leiderschap begint op maandag 4 oktober 2021. Op vrijdag gaf Dr. […]

Lees Verder
Onderwijs

Newburgh schools push terug startdatum

NEWBURGH – als u een kind het bijwonen van lessen in de Newburgh vergrote City school District, je kan hebben om nieuwe regelingen te maken als het schoolbestuur heeft de startdatum geduwd van donderdag 1 September tot donderdag 9 September. “De extra tijd zal het district in staat stellen om voorraden te ontvangen om meer […]

Lees Verder
Onderwijs

Staat audit vindt Millbrook school district it controles ontbreekt

ALBANY-A State Comptroller ‘ s Office audit van de afdeling informatietechnologie in de Millbrook Central School District gevonden ambtenaren niet voldoende controles over gebruikersaccounts om onbevoegde toegang, gebruik of verlies te voorkomen. De beoordeling bleek dat het district niet periodiek te controleren en uit te schakelen onnodige netwerk user accounts; dat 46 studenten waren niet […]

Lees Verder