Ou BOCES team wint derde plaats in CyberPatriot competitie

GOSHEN-een team van vier eerstejaars studenten van Robert McMann ‘ s Cisco/CCNA Computer Networking Class op Orange-Ulster BOCES Career and Technical Education Center won de derde plaats in New York State Gold Tier award in de derde ronde van de CyberPatriot competitie.

De wedstrijd maakt deel uit van een cyber-educatieprogramma ontworpen door de Air Force Association om middelbare school en middelbare scholieren te inspireren in de richting van een carrière in cybersecurity of andere wetenschap, technologie, engineering, en wiskunde (STEM) — disciplines van cruciaal belang voor de toekomst en de veiligheid van de Verenigde Staten.

De teamleden waren: Phoenix Graham (Goshen HS), Oluseye Ilori (Pine Bush HS), Charles Mason (Minisink Valley HS) en Kevin Ward (Cornwall HS).

In het centrum van CyberPatriot is de National Youth Cyber Defense Competition, die teams van middelbare school en middelbare scholieren zet in de positie van nieuw ingehuurd IT-professionals belast met het beheer van het netwerk van een klein bedrijf. Via een reeks online wedstrijdrondes krijgen teams een set virtuele besturingssystemen en worden ze belast met het vinden en oplossen van cybersecurity kwetsbaarheden met behoud van kritieke diensten. Elke ronde duurt zes uur en omvatte meer dan 2.600 teams die dit jaar deelnamen aan de open Divisie.

Orange-Ulster BOCES carrière en Technisch Onderwijs programma ‘ s geven studenten de mogelijkheid om af te studeren van de middelbare school met technische ervaring, professionele vaardigheden, nationale industrie certificeringen, en college krediet in een breed scala van high-demand beroepen. De afdeling carrière en Technisch Onderwijs heeft programma ‘ s op twee campussen in Goshen, een op Gibson Road en de andere in het Regionaal Onderwijs centrum op Arden Hill.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderwijs

Nieuwe marxistische president neemt het over

TOWN of POUGHKEEPSIE – in juli werd Dr. Kevin Weinman, chief financial & administrative officer van Amherst College, benoemd tot de vijfde president van Marist College. Weinman is de opvolger van President Dennis Murray, die Marist al bijna 40 jaar leidt. De verandering in leiderschap begint op maandag 4 oktober 2021. Op vrijdag gaf Dr. […]

Lees Verder
Onderwijs

Newburgh schools push terug startdatum

NEWBURGH – als u een kind het bijwonen van lessen in de Newburgh vergrote City school District, je kan hebben om nieuwe regelingen te maken als het schoolbestuur heeft de startdatum geduwd van donderdag 1 September tot donderdag 9 September. “De extra tijd zal het district in staat stellen om voorraden te ontvangen om meer […]

Lees Verder
Onderwijs

Staat audit vindt Millbrook school district it controles ontbreekt

ALBANY-A State Comptroller ‘ s Office audit van de afdeling informatietechnologie in de Millbrook Central School District gevonden ambtenaren niet voldoende controles over gebruikersaccounts om onbevoegde toegang, gebruik of verlies te voorkomen. De beoordeling bleek dat het district niet periodiek te controleren en uit te schakelen onnodige netwerk user accounts; dat 46 studenten waren niet […]

Lees Verder