Stad Poughkeepsie geselecteerd als gastgemeenschap voor klimaatadaptieve ontwerpstudio

POUGHKEEPSIE-de stad Poughkeepsie is geselecteerd als de gastgemeenschap voor de Cornell University ‘ s fall 2021 Climate-adaptive Design Studio.

Aangeboden in samenwerking met het state Department of Environmental Conservation ‘ s Hudson River Estuary Program, zal de fall CAD studio het werk van derdejaars afgestudeerde studenten bevatten en zal plaatsvinden van September tot December 2021.

“Dit is een geweldige kans voor de stad om een aantal van de klimaatbestendigheid concepten die zijn opgenomen in de hangende lwrp-update verder te ontwikkelen en echte problemen van overstromingen en risico’ s aan onze waterkant aan te pakken, ” zei stedenbouwkundig directeur Natalie Quinn. “De ontwerpen die uit deze studio komen zal ons een stap dichter bij de implementatie-ready projecten die een aantal overheidsinstellingen staan te popelen om te financieren.”

De CAD studio helpt gemeenten bij het evalueren van hun waterkant en het ontwikkelen van een visie voor de integratie van diverse toepassingen op manieren die visueel aantrekkelijk, zeer functioneel en veerkrachtig zijn tegen overstromingen en andere klimaatgerelateerde risico ‘ s.

De studio belicht de keuzes waarmee gemeenschappen worden geconfronteerd die worden getroffen door de zeespiegelstijging, die naar verwachting zal voortduren tot het einde van de eeuw en daarna.

Tijdens en na de CAD studio onderzoeken gemeenschappen opties, waaronder natuurgebaseerde oplossingen voor het beheer van regenwater en kustlijnen, ontworpen kustversterkingen, aanpassing van infrastructuur die risico loopt op overstromingen en overstroming, en strategische terugtrekking uit zeer kwetsbare gebieden.

Sinds 2015 werkt de CAD studio samen met de steden Kingston en Hudson, de dorpen Catskill en Piermont en de stad en het dorp Ossining.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderwijs

Nieuwe marxistische president neemt het over

TOWN of POUGHKEEPSIE – in juli werd Dr. Kevin Weinman, chief financial & administrative officer van Amherst College, benoemd tot de vijfde president van Marist College. Weinman is de opvolger van President Dennis Murray, die Marist al bijna 40 jaar leidt. De verandering in leiderschap begint op maandag 4 oktober 2021. Op vrijdag gaf Dr. […]

Lees Verder
Onderwijs

Newburgh schools push terug startdatum

NEWBURGH – als u een kind het bijwonen van lessen in de Newburgh vergrote City school District, je kan hebben om nieuwe regelingen te maken als het schoolbestuur heeft de startdatum geduwd van donderdag 1 September tot donderdag 9 September. “De extra tijd zal het district in staat stellen om voorraden te ontvangen om meer […]

Lees Verder
Onderwijs

Staat audit vindt Millbrook school district it controles ontbreekt

ALBANY-A State Comptroller ‘ s Office audit van de afdeling informatietechnologie in de Millbrook Central School District gevonden ambtenaren niet voldoende controles over gebruikersaccounts om onbevoegde toegang, gebruik of verlies te voorkomen. De beoordeling bleek dat het district niet periodiek te controleren en uit te schakelen onnodige netwerk user accounts; dat 46 studenten waren niet […]

Lees Verder