SUNY Sullivan biedt onmiddellijke acceptatie deze zaterdag

LOCH SHELDRAKE-aspirant-studenten op zoek naar SUNY Sullivan kunnen hun middelbare school transcript naar Discover Day deze zaterdag te brengen en krijgen onmiddellijke acceptatie, het begin van hun inschrijving proces. Academische adviseurs en financieel ondersteunend personeel zullen beschikbaar zijn om potentiële studenten te helpen zich voor te bereiden op hun hoger onderwijs.w

SUNY Sullivan President Jay Quaintance zal aanwezig zijn om te bespreken hoe het college kan voldoen aan een verscheidenheid van studenten’ behoeften. Een gratis lunch wordt geserveerd en ouders zijn welkom. Voor meer informatie of om je aan te melden voor Discover SUNY Sullivan Day, Klik hier of neem contact op met een Inschrijfspecialist op [email protected] of bel 800-577-5243.

SUNY Sullivan is een community college met meer dan 40 opleidingen, certificaten, en micro-referenties voor studenten op alle niveaus van hun educatieve doelen. De schilderachtige en duurzame 400-hectare campus biedt kleine klassen en individuele aandacht, en gratis begeleiding, en academische en persoonlijke begeleiding, zowel virtueel en in persoon. De Sullivan Generals’ nationaal gerangschikt atletiek teams zullen terug in actie zijn dit najaar, en dit jaar zal het college de lancering van een E-Sports programma.

Het SUNY Sullivan Fall Semester begint 30 augustus en biedt zowel face-to-face instructie en een verscheidenheid aan afstandsonderwijs cursussen. Het college heeft programma ‘ s voor studenten het afronden van de middelbare school, het starten van de universiteit, de overgang van hun carrière, of op zoek naar professionele ontwikkeling.

SUNY Sullivan ‘ s Laptop leenprogramma kan studenten helpen die betere toegang tot technologie nodig hebben voor hun studie. En het college biedt gratis parkeerplaats wifi voor studenten en leden van de gemeenschap.

SUNY Sullivan ‘ s Presidential Scholars program maakt een college onderwijs toegankelijker en betaalbaarder voor high-presterende studenten afstuderen aan Sullivan County high schools. Studenten met een gemiddeld totaalcijfer van minimaal 90 komen in aanmerking voor de beurs. De Presidential Scholars programma fondsen tot volledige collegegeld en vergoedingen voor twee jaar bij SUNY Sullivan.

Voor toekomstige studenten zonder middelbare school diploma ‘s, SUNY Sullivan’ s 24-Credit uur middelbare School equivalentie programma zou de perfecte pasvorm. Studenten kunnen zich inschrijven in een opleiding en verdien een middelbare school equivalentie diploma, terwijl ook het invullen van 24 college credits.

SUNY Sullivan biedt nu een voorschoolse programma aan kinderen van zowel studenten als medewerkers op de Loch Sheldrake campus, in samenwerking met de Healthy Kids programma ‘ s. Kinderen kunnen volledig of deeltijds worden ingeschreven, ervan uitgaande dat er ruimte beschikbaar is. Kinderopvang is open tijdens alle lesuren op de campus.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderwijs

Nieuwe marxistische president neemt het over

TOWN of POUGHKEEPSIE – in juli werd Dr. Kevin Weinman, chief financial & administrative officer van Amherst College, benoemd tot de vijfde president van Marist College. Weinman is de opvolger van President Dennis Murray, die Marist al bijna 40 jaar leidt. De verandering in leiderschap begint op maandag 4 oktober 2021. Op vrijdag gaf Dr. […]

Lees Verder
Onderwijs

Newburgh schools push terug startdatum

NEWBURGH – als u een kind het bijwonen van lessen in de Newburgh vergrote City school District, je kan hebben om nieuwe regelingen te maken als het schoolbestuur heeft de startdatum geduwd van donderdag 1 September tot donderdag 9 September. “De extra tijd zal het district in staat stellen om voorraden te ontvangen om meer […]

Lees Verder
Onderwijs

Staat audit vindt Millbrook school district it controles ontbreekt

ALBANY-A State Comptroller ‘ s Office audit van de afdeling informatietechnologie in de Millbrook Central School District gevonden ambtenaren niet voldoende controles over gebruikersaccounts om onbevoegde toegang, gebruik of verlies te voorkomen. De beoordeling bleek dat het district niet periodiek te controleren en uit te schakelen onnodige netwerk user accounts; dat 46 studenten waren niet […]

Lees Verder