Top 5 beurs Essay wedstrijden in de VS

Gecommuniceerde inhoud – er zijn tal van beurzen voor studenten in de VS. Ze zijn er in twee hoofdtypen: door de overheid gefinancierd en ondersteund door particuliere organisaties. Ongeacht het type financiering, bijna alle aanvraagformulieren vereisen het schrijven van een kort essay met een beschrijving van een aantal ervaringen of het geven van een kort overzicht van de motivatie van de aanvrager.

Toch zijn er beurzen gegeven aan de studenten alleen voor hun schrijfvaardigheden. Er zijn bepaalde lastige voorwaarden die men moet volgen om een beurs te krijgen. Soms, het kan een zeer eigenaardige of understudied essay onderwerp. Soms is het het schrijftype of de stijl.

De belangrijkste kenmerken van essay wedstrijden omvatten de volgende:

De rechters hebben geen toegang tot de persoonsgegevens van de kandidaten. Bevooroordeelde beslissingen en nepotisme zijn dus uitgesloten.
De beurs fondsen variëren van 500 dollar tot enkele duizenden. Vaak, Wedstrijdregels bepalen een optie om prijzen te krijgen voor de auteurs van de eerste drie of vijf beste geschriften.
Aanvragers mogen nooit onderwerpen naar hun zin kiezen. Meestal is er een lijst van verschillende voorgestelde thema’ s die moeten dienen als basis voor de werken van de deelnemers.
Onderwerpen raken acute sociale problemen of een aspect dat de universiteit wil onderzoeken.
Op de een of andere manier, college toelating of beurs essays bevatten vaak generieke verhalen en clichés. Leden van de toelatingscommissie moeten duizenden teksten lezen, die niet veel van elkaar verschillen.

Om unieke schrijven dat uw kandidatuur zal opvallen onder anderen te krijgen, ga naar EssayHub en bestel essay. De service zorgt voor nul plagiaat en hoge kwaliteit schrijven dat u de prijs die u streeft te krijgen zal winnen.

Bron: https://unsplash.com/photos/Ph2KD5qr7VQ

Phyllis F. McCarthy beurs voor uitstekende schrijfvaardigheid
Dit is een beurs voor junioren en middelbare scholieren. Aanvragers kunnen kiezen uit een van de drie voorgestelde onderwerpen. Het aantal woorden moet onder 3000 woorden zijn. De eerste winnaar krijgt een eenmalige stipendium van 1 000 USD. De twee runners-up krijgen elk 50 dollar. De drie prijswinnende essays worden op de website en blog geplaatst.

Hoe word je opgemerkt in een oceaan van vergelijkbare verhalen? Let op dat de concurrentie om de prijs hoog is. Het antwoord is, veel aanvragers gebruiken extra hulp van vrienden en professionele schrijvers. Bijvoorbeeld, je zou kunnen gaan naar essayservice.com om wat ideeën over de tekst te krijgen en krijg je een goed geschreven verhaal dat je een top kandidaat zal maken.

Abraham Lincoln Brigade Archief Essay Competitie
Deze wedstrijd is opgedragen aan de grote schrijver George watt. Eerst gearrangeerd door Abraham Lincoln Brigade Archives in 1997, de wedstrijd is later jaarlijks geworden. Studenten van over de hele wereld kunnen zich aanmelden en concurreren voor de prijs van 1 000 USD.

Er is een uniek systeem voor de verdeling van de winnaars. De beurzen gaan naar een afgestudeerde, drie pre-college studenten, en een undergraduate. Toch zullen alle winnende composities worden gepubliceerd. Dus, het is de moeite waard concurreren niet alleen voor de financiële verdienste, maar voor de kans om gepubliceerd te krijgen ook.

Better Business Bureau Ethical Torch Writing Fellowship
Deze organisatie biedt middelbare scholieren een prachtige kans om hun cv ‘ s te verbeteren. Het is bedoeld om ethische levenskeuzes onder jongeren te bevorderen. De tekst in de aanvraag moet verschillende manieren beschrijven om een op ethiek gebaseerde aanpak te gebruiken voor het oplossen van problemen en dilemma ‘ s. Het moet ook real-life voorbeelden uit de persoonlijke ervaring van de aanvrager bevatten.

Het enige nadeel is dat alleen inwoners van Arizona een aanvraag kunnen indienen. Toch zijn de prijzen het waard. Vijf aanvragers krijgen beurzen variërend van 1 500 tot 500 USD (eerste tot vijfde plaats dienovereenkomstig).

Herrman & Herrmann Essay over Innovatiebeurs
Deze wedstrijd valt op onder de rest omdat het de aanvragers aanmoedigt om hun creativiteit te gebruiken. Studenten kunnen niet alleen essays, maar ook kunstwerken, gedichten, zelfs video ‘ s, en liedjes in te dienen. Na het voltooien van het creatieve werk, moeten deelnemers ook een 300-woord essay schrijven over de leraar die hen inspireerde om creatief te zijn.

Deze wedstrijd is voor studenten en middelbare scholieren. Het bepaalt zes winnaars in totaal-drie uit Texas en drie uit andere staten. Het beste essay brengt de auteur een prijs van $2 500. De runners-up krijgen $ 1500 en $1000. De leraren in de winnende essays krijgen ook een $ 1 000 prijs voor hun inbreng.

Invensis Jonge Denker Beurs
De financiering voor deze wedstrijd komt van een wereldwijde outsourcing dienstverlener. Studenten uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië kunnen concurreren voor de $500 prijs en een gepubliceerd artikel. Meestal moeten de aanvragers minstens 600 woorden schrijven over onderwerpen als innovaties en automatisering in bedrijfsprocessen.

Een extra voordeel is dat de beste essay wordt gepost op de website van het bedrijf, sociale media, en blog. Deze wedstrijd is een unieke kans voor toekomstige schrijvers en journalisten om referenties te krijgen voor hun cv ‘ s.

Bron: https://unsplash.com/photos/505eectW54k

Zonder Angst Toepassen
Het enige constante criterium voor dergelijke beurzen is de indiening van een essay, die uiteindelijk niet alleen beurzen wint, maar ook helpt bij het verbeteren van schrijfvaardigheden. Dus, doe van toepassing, zelfs als je twijfels hebt. En als de betwistingsregels te ingewikkeld lijken, aarzel dan niet om hulp te krijgen van professionele schrijvers.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws Over Bedrijven

Junior League verzamelen items om “Periode armoede”te bestrijden

POUGHKEEPSIE-de Junior League of Poughkeepsie (JLP) is op zoek naar donaties voor hun jaarlijkse “Operation Holiday Box” om te helpen gebied vrouwen die lijden aan “Periode armoede”. De JLP verzamelt tampons, pads, vrouwelijke hygiëneproducten en cadeaubonnen die kunnen worden gebruikt om die producten te kopen die zullen worden gedistribueerd aan lokale middelbare en middelbare schoolmeisjes […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Middletown viert kleine bedrijven

MIDDLETOWN-de stad Middletown, Downtown Business Improvement District, en de Orange County Kamer van Koophandel verwelkomde onlangs twee nieuwe bedrijven, een grote heropening, en vierden het 1-jarig bestaan van een ander in de maand oktober. Op 12 oktober vierden vertegenwoordigers van de stad en de kamer samen met 86 Auto World hun eerste jaar in het […]

Lees Verder
Nieuws Over Bedrijven

Exchange Club verwelkomt bekende leden van de Gemeenschap in de gelederen

in de Verenigde Staten en Puerto Rico. Exchange Club leden in het hele land zijn gewijd aan het dienen van hun gemeenschappen door middel van projecten die voldoen aan drie programma ’s van de dienst – Amerikanisme, jeugdprogramma’ s, en gemeenschapsprojecten – evenals haar nationale Project, de preventie van kindermisbruik. President Lori Jiava heeft de […]

Lees Verder