Vassar Brothers Medical Center neemt deel aan federale klinische trials om covid-19 behandelingen te testen

Poughkeepsie-Vassar Brothers Medical Center in Poughkeepsie neemt deel aan een Nationaal Instituut voor gezondheid klinisch onderzoek ontworpen om veelbelovende therapeutische behandelingen tegen COVID-19 te identificeren.

De ACTIV – 5 Big Effect Trial, gelanceerd door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, vergelijkt goedgekeurde en onderzoeksgeneesmiddelen in de behandeling van gehospitaliseerde volwassen covid-19 patiënten om te bepalen welke behandelingen het meest effectief zijn. Deze zullen dan worden verplaatst naar grotere klinische proeven voor verdere herziening.

Het Danbury Hospital van Nuvance Health in Danbury en het Norwalk Hospital in Norwalk, Connecticut sluiten zich aan bij hun zusterziekenhuis in Poughkeepsie onder meer dan 40 locaties in het land die deelnemen aan de proef, waarbij in totaal 90 volwassen vrijwilligers met covid-19 worden ingeschreven in een van de drie faciliteiten van Nuvance.

Het onderzoek zal verschillende monoklonale antilichamen in combinatie met remdesivir vergelijken om te bepalen welke behandelingen relatief grote effecten hebben.

Remdesivir is nu de standaard van zorg voor gehospitaliseerde covid-19 patiënten. Monoclonal antilichamen zijn in het laboratorium gemaakte versies van proteã nen die van nature door het immuunsysteem in reactie op virussen of andere ziekteverwekkers worden geproduceerd.

Deelnemers aan de studie worden dagelijks beoordeeld terwijl ze in het ziekenhuis worden opgenomen. Eenmaal ontslagen, zullen ze zowel persoonlijk als telefonisch bezoeken op de dagen 8, 15, 22 en 29. Er zal ook een reeks COVID-19 tests en lab tests voor onderzoeksdoeleinden gedurende de studie.

De deelname van Nuvance Health gebeurt via een onderaanneming bij het Frederick National Laboratory, dat wordt beheerd door Leidos Biomedical Research Inc. De financiering van deze studie is op contractbasis verstrekt.

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezondheidszorg

Hyde Park vrouw belast met het vervalsen van verdovende voorschriften

HYDE PARK-een Hyde Park vrouw is gearresteerd op beschuldiging van het vervalsen van verdovende voorschriften door middel van haar baan als een kantoor assistent voor Dr.Anthony Sarayno in Hyde Park. De arrestatie is het resultaat van een jaar lang gezamenlijk onderzoek door de Dutchess County Drug Task Force en de US Drug Enforcement Agency (DEA). […]

Lees Verder
Gezondheidszorg

De bouw van een gezondheidsalliantie gaat vooruit

Kingston-Westchester Medical Center Health Network verandert het gezicht van ziekenhuiszorg in gebieden van de Hudson Valley. Op de Health Alliance faciliteiten in Kingston, het werk vordert op de twee campussen, merkte Westchester Network President Michael Israel. “We zijn bezig met een verbouwing van het Mary’ s Avenue ziekenhuis. We bouwen een nieuw ziekenhuis dat daaraan […]

Lees Verder
Gezondheidszorg

Bon Secours Community Hospital bereikt volgende mijlpaal in herontwikkeling (video)

PORT JERVIS-de uitgebreide modernisering van Bon Secours Community Hospital in Port Jervis heeft een andere mijlpaal bereikt-de ontwikkeling van een state-of-the-art imaging suite, een nieuwe nood-en ambulance ingang, en een observatieeenheid. De leiders van het ziekenhuis en de gemeenschap kwamen donderdag bijeen om de vooruitgang te vieren. Michael Israel, president van Westchester Medical Center Health, […]

Lees Verder