Verpleegkundigen en verpleegkundigen studenten krijgen nieuwe onderwijs optie met SUNY partnership

NEWBURGH – een regeling tussen SUNY Orange en SUNY Empire State College heeft een nieuwe geregistreerde verpleegkundige (RN) aan Bachelor of Science in Nursing (BSN) overdracht programma overeenkomst waardoor SUNY Orange nursing afgestudeerden en senior Nursing studenten met een actieve RN licentie een directe weg naar een online bachelor of science in nursing degree bij SUNY Empire.

Met de nieuwe samenwerking, geà nteresseerde SUNY Orange verpleegkunde afgestudeerden zal automatisch worden ingeschreven in SUNY Empire State College BSN programma en SUNY Empire zal afzien van de aanvraagkosten. De samenwerking biedt beurs opties en maakt de overdracht van 63 credits verdiend bij SUNY Orange naar SUNY Empire.

Partnerschap studenten moeten een diploma in de verpleging hebben afgerond en hebben een actieve New York State verpleegkunde licentie. SUNY Empire zal speciale kantoorruimte hebben op de SUNY Orange Newburgh, voor studentenbehoeften.

Elk jaar, SUNY Orange afgestudeerden ongeveer 100 studenten uit de verpleegkunde programma, met ongeveer twee derde voltooiing van hun studies in Middletown en de rest inschrijven op de Newburgh campus. In 2020, in het midden van een pandemie, 97,7 procent van SUNY Orange verpleegkundigen geslaagd voor de National Council Licensure Exam (NCLEX) op hun eerste poging.

State University of New York Kanselier Jim Malatras zei: “Met 11 miljoen meer verpleegkundigen nodig om te voorkomen dat een tekort aan kritische professionals in de gezondheidszorg in ons land, moeten we erachter te komen hoe om programma’ s samen om te zorgen dat onze studenten verpleegkunde hebben alle mogelijkheden om hun graden,” het toevoegen van De samenwerking tussen SUNY Empire State College en SUNY Oranje zal ontgrendelen zo veel mogelijkheden om studenten verpleegkunde in de regio. Ik wil President Young en president Gonyea bedanken voor het realiseren van deze weg.”

State Senator James Skoufis zei: “de nieuwe overdracht overeenkomst van het college zal in staat stellen lokale verpleegkundigen studenten naadloos te bereiken geavanceerde verpleegkunde graden, een overwinning voor Orange County en een overwinning voor zorgverleners over deze regio.”

Staat Assemblywoman Aileen Gunther, een geregistreerde verpleegster, aangeprezen de voordelen van de nieuwe optie, zeggen: “Ik weet de toewijding en kracht die nodig is om het werk te doen. Deze nieuwe overeenkomst tussen SUNY Orange en SUNY Empire zal helpen de weg vrij te maken voor meer verpleegkundigen om in het veld te komen om te helpen de zorg voor onze vrienden en buren.”

set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderwijs

Nieuwe marxistische president neemt het over

TOWN of POUGHKEEPSIE – in juli werd Dr. Kevin Weinman, chief financial & administrative officer van Amherst College, benoemd tot de vijfde president van Marist College. Weinman is de opvolger van President Dennis Murray, die Marist al bijna 40 jaar leidt. De verandering in leiderschap begint op maandag 4 oktober 2021. Op vrijdag gaf Dr. […]

Lees Verder
Onderwijs

Newburgh schools push terug startdatum

NEWBURGH – als u een kind het bijwonen van lessen in de Newburgh vergrote City school District, je kan hebben om nieuwe regelingen te maken als het schoolbestuur heeft de startdatum geduwd van donderdag 1 September tot donderdag 9 September. “De extra tijd zal het district in staat stellen om voorraden te ontvangen om meer […]

Lees Verder
Onderwijs

Staat audit vindt Millbrook school district it controles ontbreekt

ALBANY-A State Comptroller ‘ s Office audit van de afdeling informatietechnologie in de Millbrook Central School District gevonden ambtenaren niet voldoende controles over gebruikersaccounts om onbevoegde toegang, gebruik of verlies te voorkomen. De beoordeling bleek dat het district niet periodiek te controleren en uit te schakelen onnodige netwerk user accounts; dat 46 studenten waren niet […]

Lees Verder